Hello world!

Firmaet består af Malermestrene René og Daniel som udover at være passioneret omkring at smuksere husstande, er deltidsbrandmænd og slukker brande i deres højtelskede by, Faxe. I Faxe Boldklub har firmaet et sponsorat da de ønsker at hjælpe de unge mennesker med kamptrøjer og støtte lokalområdet.

Kombinationen af maling og brandslukning har de dog ikke fra fremmede. Daniels morfar prakserede samme konstellation og var også både malermester og deltids brandmand og nu følger Daniel efter i morfars fodspor.
“Hvis der skal males - så maler vi”
René Møller Rosenørn

Hvor er vi?

Malermestrene Sommer & Rosenørn ApS har deres daglige gang i Faxe og omegn og servicerer alle der går og mangler hjælp til malerarbejde, tapetsering, slibning og meget meget mere.

Firmaet er forholdsvis nyetableret med en opstart i marts 2019. Siden da er det gået stærkt og Malermestrene Sommer & Rosenørn ApS, René Møller Rosenørn og Daniel Sommer, har en portfolio af mange og tilfredse kunder. De udfører deres services både til privat og erhverv.

Hvad kan vi?

Malermestrene Sommer & Rosenørn ApS et på nuværende tidspunkt en stab af 3 ansatte som hver dag udfører en omhyggelig service hele Sjælland rundt.

Og lige netop servicen og kundeplejen er særlig vigtig for både René og Daniel. For dem er det vigtigt at hver en kunde er glad og at der bliver taget tid til at snakke med hver enkelt, så de bedst muligt kan opfylde det behov, du som kunde måtte stå med.

Om det er tapetsering, maling, spartling eller vægbeklædning er underordnet - de klarer det hele og går aldrig før du er tilfreds.

Hvorfor os?

Udover at udføre den pågældende opgave til perfektion og med et finish der siger spar to, er det vigtigt for de to malermestre at både rådgive og idégenere med kunden, for at få det optimale produkt.

De har erfaret at tillid er enormt vigtigt for begge parter, og derfor gør de en dyd ud af at være ærlige og tillidsfulde.
"Det skal være sådan at kunden kan overlade nøglen til huset til os, og tage på arbejde med ro i maven, og komme hjem til et hus der er endnu smukkere end da de forlod det."
René Møller Rosenørn
René og Daniel sørger for at gå en ekstra mil og sørger for at deres sager altid er udført pænt, og oplever at det giver ekstra smil på læberne hos deres tilbagevendende kunder.

Tag kontakt til René Møller Rosenørn eller Daniel Sommer, hvis du har en bopæl der kunne trænge til en klat maling og en renovering.

Ledelse

René Møller Rosenørn
Indehaver & Malermester
+45 26 68 24 34
Daniel Sommer
Indehaver & Malermester
+45 42 43 37 30

Modtag et uforpligtende tilbud

Modtaget et uforpligtende tilbud på jeres næste projekt
Bestil tilbud
© Copyright 2021 | Malermestrene Sommer og Rosenørn | All Rights Reserved
crossmenu